27 Απριλίου, 2024

Κυκλοφορήθηκε το Εβδομαδιαίο Ενημερωτικό Δελτίο της Ι. Μ. Δημητριάδος «Εισοδικόν» τευχ. 330

Σ’ αυτό το τεύχος διαβάστε:

— «Εφαρμόζοντας τον Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Πυλώνα: Ο ρόλος των Εκκλησιών και των Θρησκειών» με τη συμμετοχή του Σεβ. Δημητριάδος κ.Ιγνατίου

– Αγιασμός στη 2η κατασκηνωτική περίοδο στον Άγιο Λαυρέντιο

– Ανάληψη καθηκόντων του Τοποτηρητή της Ι.Μ. Λαρίσης – Αναδημοσίευση από romfea.gr

– Δήλωσις Τοποτηρητού Ι.Μ.Λαρίσης, Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ.Ιγνατίου επί τη εκδημία Σεβ. Μητρ. Λαρίσης κυρού Ιγνατίου

– Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Ενότητα και αγιότητα τα γνωρίσματα των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου» – Λαμπρός εορτασμός στην Ν. Ιωνία

– Λαμπρός ο εορτασμός των Αγίων Αποστόλων στη Μητρόπολη Δημητριάδος

– «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ»: ΝΕΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ Σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

– Ολοκληρώθηκε η 1η Κατασκηνωτική περίοδος στον Άγιο Λαυρέντιο (φωτο+video)

– Πραγματοποιήθηκε στο Βόλο ο Η΄ Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ψαλτικής Τέχνης

Δείτε Επίσης

– Η Παραδοσιακή Χορωδία της Μητροπόλεώς μας στο 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών στη Θεσσαλονίκη

 

– Κατασκηνώσεις 2018 στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου

 

– Εκθετήριο Εκκλησιαστικών Κειμηλίων

 

Δείτε ακόμη τη νέα κατηγορία με ενδιαφέροντα άρθρα Αντιαιρετικού περιεχομένου και νέες προτάσεις ανάγνωσης από την Ορθόδοξη Ψηφιακή Θεολογική Βιβλιοθήκη!

– Επίκαιρο δυσεύρετο-σπάνιο και έως πρότινος αδημοσίευτο -ηλεκτρονικά- βιβλίο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου, από την ιστοσελίδα – αφιέρωμα για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.

και

– Γνωρίστε μέσα από την ιστοσελίδα μας τους Ιερούς μας Ναούς!
Όπως σε κάθε τεύχος, θα βρείτε και τον «Λόγο του Επισκόπου» & το Κήρυγμα της Κυριακής της Κυριακής Στ΄ Ματθαίου (08/07/2018)

Παρακολουθήστε από το κανάλι μας στο youtube την εκδήλωση που πραγματοποιήσε η Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών σε συνεργασία με την «Πορεία Υγείας» και με τον Σύνδεσμο Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος διοργάνωσαν για τρίτη συνεχή χρονιά σειρά συναντήσεων, υπό την κεφαλίδα «Διάλογοι Θεολογίας Ψυχολογίας». Με αυτή την προσπάθεια η Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών επιχειρεί να αναδείξει μύθους και πραγματικότητες για το πρόβλημα της εξάρτησης. Η 2η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 στο Δημαρχείο Βόλου. Ομιλητές ήταν ο π. Χριστόδουλος Μπίθας, εφημέριος του Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μοσχάτου Αττικής, με θέμα “Η ορθόδοξη πνευματικότητα και ζωή ως προοπτική θεραπείας από τις εξαρτήσεις”, και ο κ. Φαίδων Καλοτεράκης, ειδικός βοηθός διευθυντή ΚΕ.Θ.Ε.Α., με θέμα “Από την εξάρτηση στη ελευθερία: Η πρόταση του ΚΕ.Θ.Ε.Α.”.

Για να εγγραφείτε κι εσείς στους παραλήπτες του «Εισοδικού» και να το λαμβάνετε στο e-mail σας, πατήστε εδώ συμπληρώνοντας τα στοιχεία που απαιτούνται, επισημαίνοντας στα σχόλια: Για το «Εισοδικόν»

ή

απλά αποστέλλοντας ένα mail στο [email protected] με την ένδειξη «Εισοδικόν»

Related posts