18 Απριλίου, 2024

Πανηγύρεις Αγίας Μαρίνης

 

 

Την μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης τιμά η Εκκλησία μας τη Δευτέρα 17/7.

Στην Τοπική μας Εκκλησία πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

 

Αγίας Μαρίνης Κισσού

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Σεβαστιανού Ζερβού, Αρχιερατικού Επιτρόπου Κισσού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 

Αγίας Μαρίνης Αφήσου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Αγίας Μαρίνης Βόλου (Παρεκκλήσιο Αγίας Παρασκευής)

Την παραμονή της εορτής, στις 7.30μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Χαριλάου Παπαγεωργίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Πρωτ. Νικολάου Νασιώκα, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στις 7.39μ.μ. θα τελεστεί ο μεθεόρτιος Εσπερινός και η Παράκληση της Αγίας Μαρίνης.

 

Αγίας Μαρίνης Ν. Παγασών

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

Αγίας Μαρίνης Πορταριάς

 

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 

Αγίας Μαρίνης Αμαλιαπόλεως

 

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Related posts