07 Οκτωβρίου, 2022

Τελευταια Νεα

3η Ημέρα της Ναυτικής Εβδομάδας – Παρουσίαση βιβλίου του π. Θεοδώρου Μπατάκα – Συναυλία Μουσικού Σχολείου Βόλου

Οι εκδηλώσεις της 3ης Ημέρας της φετινής Ναυτικής Εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης      Βόλου, την Τετάρτη 21/6/2017, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Στις 8μ.μ. θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο του Πρωτ. Θεοδώρου Μπατάκα, Εφημερίου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου και Προέδρου του Σ.Σ.Κ. Βόλου «Ο Εσταυρωμένος», με τίτλο «Λόγια της στεριάς και της θάλασσας». Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Κ. Μάγος, ενώ θα παρουσιαστούν δραματοποιημένα κείμενα από μαθητές του Γ΄ Γυμνασίου Βόλου. Την παρουσίαση συνδιοργανώνουν οι Δ/νσεις Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Στις 9μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία της Χορωδίας Ελληνικής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Βόλου, με τίτλο «Με την Ελλάδα καραβοκύρη». Υπεύθυνες διδασκαλίας είναι οι κ.κ. Κερασία Σιάρα και Ιωάννα Χατζάκη, ενώ στα όργανα θα συνοδεύουν οι καθηγητές Βασίλειος Αγροκώστας στη Λύρα, Δέσποινα Λουκίδου στο Τσέλο και Πέπο Σάλμ στο Φλάουτο.

Related posts