04 Ιουνίου, 2020

Κυκλοφορήθηκε το Εβδομαδιαίο Ενημερωτικό Δελτίο της Ι. Μ. Δημητριάδος «Εισοδικόν» τευχ. 268

Σ’ αυτό το τεύχος διαβάστε:

– «Η ένταξη του ανθρώπου στη σύγχρονη Εκκλησία» – Ζ΄ Ιερατική
Σύναξη στη Μητρόπολη Δημητριάδος

 

Δείτε επίσης…

 

– Εορτάστηκε η Σύναξη της Ι.Εικόνος της Παναγίας Βηματαρίσσης στο Βόλο
– Ζ΄ Διαγωνισμός Ψαλτικής Τέχνης
– Πρόγραμμα Κατασκηνώσεων 2017

 

Δείτε ακόμη τη νέα κατηγορία με ενδιαφέροντα άρθρα Αντιαιρετικού περιεχομένου και νέες προτάσεις ανάγνωσης από την Ορθόδοξη Ψηφιακή Θεολογική Βιβλιοθήκη!

– Επίκαιρο δυσεύρετο-σπάνιο και έως πρότινος αδημοσίευτο -ηλεκτρονικά- βιβλίο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου, από την ιστοσελίδα – αφιέρωμα για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.

και

– Γνωρίστε μέσα από την ιστοσελίδα μας τους Ιερούς μας Ναούς!
Όπως σε κάθε τεύχος, θα βρείτε και τον «Λόγο του Επισκόπου» & το Κήρυγμα της Κυριακής των Μυροφόρων 30/04/2017 και των άλλων εορτών των ημερών.

Παρακολουθήστε  από  το κανάλι μας στο Youtube την εκδήλωση πνευματικής οικοδομής, διαρκούσης της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστή,  που διοργάνωσε η ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου. Η εκδήλωση αφορούσε μία από τις εκλεκτότερες σύγχρονες μορφές του Αγιορειτικού Μοναχισμού, τον Μακαριστό Γέροντα Εφραίμ τον Κατουνακιώτη και πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/3, εντός του Ιερού Ναού.
Ομιλητής ήταν ο Ομότιμος Καθηγητής Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Κρουσταλάκης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «ΓΕΡΩΝ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ, ο Θεολόγος και Παιδαγωγός της ερήμου».
Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Για να εγγραφείτε κι εσείς στους παραλήπτες του «Εισοδικού» και να το λαμβάνετε στο e-mail σας, πατήστε εδώ συμπληρώνοντας τα στοιχεία που απαιτούνται, επισημαίνοντας στα σχόλια: Για το «Εισοδικόν»

ή

απλά αποστέλλοντας ένα mail στο [email protected] με την ένδειξη «Εισοδικόν».

Related posts