19 Απριλίου, 2024

Κατασκήνωση του Συνδέσμου Νέων της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος 2015

Δήλωση συμμετοχής

Αγαπητοί μας φίλοι

Το καλοκαίρι φέρνει μαζί του για μια φορά ακόμη την καθιερωμένη συνάντησή μας στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στο  κατασκηνωτικό πενθήμερο που οργανώνει ο Σύνδεσμος Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος με τις ευλογίες του Σεβασμιότατού Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου από τις 14 έως τις 19 Αυγούστου 2015 για νέους και νέες 18 – 40 ετών.

To κεντρικό θέμα για φέτος είναι θα είναι:

«Τό βίωμα τς χαρς καί το θυμο στή ζωή μας

θα περιλαμβάνει δε, εκτός των άλλων και μία ημερήσια εκδρομή στα προσκυνήματα και την ωραία φύση τού Πηλίου, καθώς και εισηγήσεις δύο έμπειρων σε θέματα νεότητας κληρικών, α) του π. Χριστοδούλου Μπίθα με θέμα «η χαρά και η ευχαριστία ως κέντρο της χριστιανικής ζωής» και του π. Χρύσανθου Παπαποστόλου με θέμα «Ο θυμός ένα χρήσιμο συναίσθημα» μετά από τίς οποίες θα υπάρξει η δυνατότητα συζήτησης και διαλόγου. Για την αποστολή απογραφικών δελτίων συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήστε με τον πρωτ. π. Χρήστο Χαχαμίδη, υπεύθυνο τοῦ Συνδέσμου Νέων, στα τηλέφωνα: 6972 094835, τηλεομοιότυπο 24210-67903, καί στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail): [email protected], και στον κ. Απόστολο Βέη 6932634867 καί στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail): [email protected] .

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015.Το κόστος συμμετοχής είναι και για φέτος στα 70,00 ευρώ. Οι Δηλώσεις συμμετοχής θα θεωρούνται έγκυρες μόνο μετά την καταβολή των 70,00 ευρώ στο λογαριασμό της Alpha Bank.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Με πολύ αγάπη θα σας περιμένουμε και φέτος !!

Εκ μέρους του συνδέσμου Νέων

π. Χρίστος Χαχαμίδης.

Related posts