05 Μαΐου, 2024

Συμβουλευτικός Σταθμός Υποστήριξης Πολιτών

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Υποστήριξης Πολιτών λειτουργεί με την συνεργασία όλων των κοινωνικών φορέων της πόλης και είναι καρπός του διαρκούς ποιμαντικού ενδιαφέροντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

Σκοπός του είναι η δωρεάν παροχή συμβουλών σε πολίτες που αδυνατούν να επιλύσουν προσωπικά τους προβλήματα, διότι δεν γνωρίζουν η δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να απευθυνθούν κάπου οργανωμένα. Συγκεκριμένα, στον «Συμβουλευτικό Σταθμό Υποστήριξης Πολιτών», μπορούν να απευθύνονται συνάνθρωποί μας που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες, όπως άποροι, άνεργοι, ανασφάλιστοι, μετανάστες και αναξιοπαθούντες.

Ο «Συμβουλευτικός Σταθμός Υποστήριξης Πολιτών» εδρεύει στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως ( Κ. Καρτάλη – Α. Γαζή, τηλ.: 24210-28833) ενώ το πρόγραμμα λειτουργίας του , είναι το ακόλουθο:

1. Κάθε Τρίτη, από τις 5 – 8 μ.μ., παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από εκπροσώπους του Δικηγορικού Συλλόγου, του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λαρίσης, του Συλλόγου Φοροτεχνικών και Οικονομολόγων Λογιστών Βόλου.

2. Κάθε Τετάρτη, από τις 5 – 8 μ.μ., παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από τους εκπροσώπους του Ιατρικού, Οδοντιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Βόλου.

Related posts