16 Αυγούστου, 2022

Συνάντηση Σεβ.Δημητριάδος με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη»

Με εκπροσώπους του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη», συναντήθηκε στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν: η πρόεδρος κ.Ανδρομάχη Ροϊλού, η αντιπρόεδρος κ.Καλλιόπη Σκούπρα καθώς και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ.Νικόλαος Πλουμιστός. Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και επαναβεβαιώθηκε η ολόπλευρη στήριξη της Τοπικής μας Εκκλησίας, στις δράσεις του Συλλόγου.

Τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η ενίσχυση της διάθεσης προσφοράς στον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη, είτε σε σταθερή βάση είτε εκτάκτως, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιερά Μητρόπολή μας, διοργανώνει αιμοδοσία, στα πλαίσια της πανηγύρεως των Αγίων Ιατρών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού. Την παραμονή της εορτής, Πέμπτη 30 Ιουνίου, η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου, θα βρίσκεται στο προαύλιο του ομώνυμου ιερού ναού του Βόλου, από τις 6.00 έως και τις 8.00 μ.μ., όπου παρακαλούνται, όσοι έχουν τη δυνατότητα, να προσέλθουν και να προσφέρουν το αίμα τους, αφιερώνοντας λίγο από τον χρόνο τους, για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Related posts